Bistro pizzeria prenoćište aquarius

Hrana i vino

Naslovna / Hrana i vino / Restorani / Bistro pizzeria prenoćište aquarius

Bistro pizzeria prenoćište aquarius

Bošnjaci

Info

Mjesto: Bošnjaci

Adresa: J. J. Strossmayera 118

Kontakt osoba: Antun Franjić

Telefon: 032/ 845 – 749

Mob: 095 905 01 64

Email: stjepan29@gmail.com

Web: http://www.aquarius-bosnjaci.com

Užitak gostoprimstva je trajna strast koja nas uvijek i iznova, već više od 19 godina posebno motivira i kreativno nadahnjuje.

Objekat Aquarius nalazi se na idealnoj poziciji. Ako dolazite u Bošnjake ili pak odlazite, bilo da se radi o poslovnom, obiteljskom ili turističkom posjetu, jednostano morate svratiti u Aquarius, koji radi punih 19 godina, a posljednjih je 10 sinonim za tradicionalnu ponudu slavonskih autohtonih jela.

Znamenitosti u blizini Šumarski muzej Bošnjaci 700 m,Zavičajni muzej Županja 5 km. U mjestu Bošnjaci možete vidjeti i upoznati bogatu tradicionalnu kulturu,baštinu i zanate,kao što su proizvodnja suhomesnati proizvoda,meda,rakija i likera,šlingeraj itd. Interijer Restorana Aquarius nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sala koja je uređena u eko etno stilu može primiti 180 osoba. Upravo je zato idealna za sve vrste evenata.

Tajna dobre kuhinje bazirana je na velikom broju vlastitih orginalnih recepata, pažljivom odabiru sezonskih namirnica i pripremi u zadnji čas.

Potvrda dobrog rada dolazi od Turstičke zajednice Vukovarsko – srijemske županije i Hrvatske turističke zajednice koji su prepoznali kvalitetnu i tradicionalnu ponudu i uslugu, te dodijelili oznaku “Okusi Srijema i Slavonije”. Time smo postali jedan od 10 objekta koji trenutno nose istu oznaku na području županije, te jedini objekat sa tom oznakom na području županjskog kraja.

Antun Franjić: 095 905 01 64

Restoran: 032/ 845 – 749

Email:stjepan29@gmail.com